She remembered who she was and the game changed.

Lieve vrouw, heb jij dat nou ook?

 

Heb jij dat ook, dat bepaalde vragen je bezighouden?

Bijvoorbeeld:

 

Waarom ben ik hier?

 

Wie ben ik eigenlijk echt?

 

Waarom blijf ik steeds in hetzelfde gedrag vervallen?

 

Waarom gaat alles niet wat makkelijker in mijn leven?

 

Waarom raken sommige mensen en situaties me (nog) steeds?

why

Herken jij dit?

Je vindt dat je gelukkig zou moeten zijn, maar er mist iets.

Vroeger hebben mensen je het gevoel gegeven dat je niet gewenst of geliefd was, maar je wilt dat niet de rest van je leven laten bepalen.

Het komt nog veel te vaak voor dat anderen over je grenzen gaan.

Je wilt duidelijkheid over wie je echt bent en waarom je hier bent.

Je bent er klaar mee om je aan te passen aan de verwachtingen van anderen en je wilt niets liever dan helemaal vrij jezelf zijn.

 

 

Maar hoe ziet dat er dan uit, jezelf zijn?

 

Wie ben je dan echt, in de kern?

 

Goede vraag.

 

 

Na al die jaren van aanpassen, toegeven, water bij de wijn doen, je aantrekken van wat anderen vinden, weet je eigenlijk niet meer wie je diep van binnen bent, wat je kwaliteiten en je talenten zijn en hoe je volledig vrij kunt leven.

Als baby word je als het ware als een leeg canvasje geboren. Al jouw potentieel is er, klaar om ontwikkeld te worden. Je bent volledig jezelf als je geboren wordt.

Dan komen er allemaal mensen en situaties op je pad die een enorme afleiding vormen. Je hoort van alle kanten hoe het hoort, wat 'normaal' is en wat er van je verwacht wordt.

Het is de kunst om jezelf in die afleiding, in die chaos, staande te houden. Veel mensen lukt dat niet. Zeker in deze huidige maatschappij lijkt het bijna onmogelijk om jezelf te kunnen zijn, want iedereen vindt daar wel weer iets van.

Can you remember who you were, before the world told you how you should be

Wat ga je nu doen?

 

Misschien heb je vaak gedacht dat je niet van die moeilijke vragen moet stellen, omdat dat toch geen zin heeft.

Misschien heb je gemerkt dat andere mensen je raar en zweverig vinden omdat jij persoonlijke ontwikkeling en zingeving in je leven belangrijk vindt en heeft dat je altijd tegengehouden om jezelf verder te ontwikkelen.

Als je dit blijft doen raak je steeds verder van jezelf verwijderd. Je zult je eenzamer gaan voelen en het gevoel hebben dat je hier niet op je plek bent in deze wereld. Dit kan uiteindelijk leiden tot depressie, verslavingen, sociaal isolement en een algeheel gevoel van zinloosheid.

 

be real

Wat kun je bereiken in het werken met mij?

Je kunt merken dat je je vrijer gaat voelen en dat je steeds meer echt jezelf wordt. Emoties en gedachten mogen er zijn, maar ze nemen je niet meer over.

 

Je komt er achter wat je talenten en kwaliteiten zijn. Je gaat inzien waar je nog te hard bent voor jezelf en hoe het komt dat je nog niet het leven leeft dat voor jou bedoeld is.

 

Je bent in staat om te relativeren en feiten van aannames te onderscheiden. Je kunt het overzicht zien, in plaats van je te verliezen in onbelangrijke details. Je gaat steeds meer voelen dat je jezelf tot rust kunt brengen in stressvolle tijden, zelfs als anderen om je heen dat niet kunnen. Je kunt bij jezelf blijven en de keuzes maken die goed voor jou zijn.

 

Alles in je leven gaat makkelijker als jij je niet gek laat maken. Je kunt jezelf en anderen met heel andere ogen bekijken, waardoor je kunt leven vanuit compassie, acceptatie en overgave.

 

Oke, meestal dan 😉 . Je blijft mens en dat is helemaal oke.

 

Deze resultaten zijn mogelijk als je nieuwsgierig bent en zin hebt in een avontuurlijke ontdekkingstocht naar je ware zelf.

Je kunt het volgende verwachten:

 

 • Transformerende trancebelevingen met deze mogelijke onderwerpen:
  • heling van emotionele of fysieke pijn,
  •  je emoties begrijpen,
  • de boodschap van dromen,
  • innerlijke reis naar relevante stukken in je jeugd,
  • de invloeden van een vorig leven,
  • je zielsmissie en je levenslessen.

 

 • Meditatie en visualisatie

 

 • Een uitgebreid geboorteprofiel en verdiepende sessie op basis van de Maya Tzolkin Dreamspell kalender. Hierbij krijg je inzicht in jouw persoonlijke geboortezegel, je kwaliteiten, je schaduwkanten, je uitdagingen en wat jij kunt doen om je dichter tot je kern te komen.

 

 • Verdiepende oefeningen, inspirerende boeken en een journal voor thuis.

 

 

Trance kan voor mensen die het nog nooit ervaren hebben wat spannend klinken, maar zie het als de staat waarin je bent als je dagdroomt of mediteert.

Ik begeleid je in de sessies, maar jij hebt steeds zelf de controle over je beleving.

We werken met je onbewuste en je mag er op vertrouwen dat je onbewuste je laat ervaren wat voor jou op dat moment belangrijk is.

 

Je hoeft geen ervaring te hebben met therapie of persoonlijke ontwikkeling. Als je al wel bezig bent met zelfontwikkeling, kan dit een mooie aanvulling zijn.

miracles

Waarom kan ik jou helpen?

Omdat ik weet hoe het is om niet jezelf te zijn.

Omdat ik weet hoe frustrerend het is als de jaren wegtikken en je nog je shit niet op orde hebt.

Omdat ik niet gehinderd wordt door jouw innerlijke criticus kan ik zien wie jij echt bent.

Omdat het mijn taak is om jou te leren wat ik geleerd heb.

i see you

Wat moet je van mij weten?

Ik heb veel compassie en empathie voor het verhaal van mijn cliënten, maar als het verhaal wat jij jezelf vertelt je niet dient, zeg ik dat. Je komt ten slotte om iets te veranderen, niet om door te gaan met wat je doet, toch?

Ik nodig je uit om uit je comfortzone te komen en nieuwsgierig te zijn naar alles wat jou kan helpen om jezelf te leren kennen.

Ik neem mijn rol als therapeut heel serieus en ik hou van verdiepende gesprekken, maar een theelepeltje humor en een sausje relativering hoort wat mij betreft ook in het recept voor zelfontwikkeling.  Relax, je hebt niets onder controle!

 

zelfspot

De praktische informatie:

Het programma 'De afleiding voorbij - herinneren wie je bent' bestaat uit 5 uitgebreide sessies.

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Hillegom.

Het beste is als je de rest van de dag niet te veel inplant, zodat je de sessies een beetje kunt laten bezinken en je de tijd hebt om inzichten op te kunnen schrijven voor jezelf.

De aanvullende verdiepingen in de vorm van boeken, schrijfoefeningen of meditaties krijg je bij mij in de praktijk mee of via e-mail toegestuurd.

 

Jouw investering in je ontdekkingstocht is € 1111,-